Sposób przygotowania

Kalarepę obrać i pokroić w plasterki. Włożyć do wrzątku na 10 minut. Wyjąć i włożyć do słoików. Z dwóch szklanek wody, soli i kwasku cytrynowego zrobić zalewę i zalać kalarepę. Słoiki zamknąć i pasteryzować 20 minut.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    szybki dodatek do dań z mięsem!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    jeszcze nie jadłam takiej kalarepy
  • 5
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ciekawa do wędliny
  • 4
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ciekawa do wędliny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    ciekawa potrawa!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    ciekawa potrawa!
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    takiej kalarepki to nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !