Sposób przygotowania

Grzyby oczyścić, pokroić i gotować w osolonej wodzie. W tym czasie pokroić cebule i smażyć je na oliwie aż się zeszklą. Dodać grzyby (wcześniej je opłukać) i doprawić solą oraz pieprzem.
Filety pokroić na mniejsze części, posypać solą i pieprzem, wyłożyć do naczynia żaroodpornego. Polać sosem sojowym i zapiekać w piekarniku nagrzanym do 180 st. C, aż kurczak będzie miał biały kolor. Do naczynia żaroodpornego dodać grzyby z cebulą i zapiekać jeszcze ok. 30 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa99

    trzeba byłoby wypróbować przepis:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    fajny przepis :)))
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zapowiada się smacznie
  • 3
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    rewelacyjna zapiekanka;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    można robić właśnie zaczęły się pojawić leśne grzybki
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    może być smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    świetnna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    na pewno dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !