Sposób przygotowania

Wszystkie warzywa pokroić. Pomidory bez pestek. Dodać fasolę, bez zalewy. Pieczarki oczyścić, umyś i pokroić w plasterki. Natrzeć sokiem z cytryny, pieprzem i solą. Połączyć wszystkie składniki. Dodać oliwę z oliwek, przyprawy i natkę pietruszki. Według uznania można oczywiście dodać np. majonez. świetna jako przystawka lub starter do drugiego dania.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Tomek16

    pewnie dobra trzeba wypróbować
  • 5
    original
    Opublikowano

    pioge7

    lubię pikantne potrawy :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    pikantna też może być

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !