Sposób przygotowania

Kanapkową ponacinać od góry.Masło zmiksować z koperkiem i wegetą, posmarować przecięcia i zapiec na rumiano w piekarniku.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    extra pomysł i jakie smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyszna:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Aromatyczna megakanapka.
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo kusząca
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    bardzo dobry pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    jak najbardziej na kolację,na sniadanko:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    zjadłabym taką z wielkim smakiem :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !