Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować i posypać solą.Dodać pokrojoną cebulę,Jak puszczą sok to odcisnąć. Pomidory sparzyć wodą i obrać ze skórki.Jabłka obrać ze skórki. Kapustę z cebulą zagotować, dodać pokrojone pomidory i starte na grubych oczkach jabłka. Dodać wszystkie przyprawy i na końcu ocet. Gorącą sałatkę nakładać do słoików. Pasteryzować 20 minut.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo dobra sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    ślinka mi cieknie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    palce lizać!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !