Sposób przygotowania

Filet pokroić posolić popieprzyć. Obtoczyć w mące ,rozkłóconym jajku ,bułce tartej i upiec na złoto

Zalewa:
z cukru zrobić karmel dodać wodę ziele, liście, cebulkę pokrojoną w piórka ,gotować żeby cebulka zmiękła. Do zimnej zalewy dodać ocet i sól zalać filety.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    apetycznie wygląda
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    i super smakuje ,polecam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    zjadło by się ,super
  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Lubie takie rybki! :) Super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    uwielbiam ryby!!!!!cos dla mnie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Aniunia773

    super
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    ładnie wyglada - pewnie bardzo smaczna rybka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    jest naprawdę dobry - robię taki sam :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    pyszna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kekerboom

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Zapowiada się smacznie.
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Dla mnie zupełna nowość, nigdy nie jadłam tak zrobionej ryby.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    bardzo pyszna zupka
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smaczna rybka.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !