Sposób przygotowania

Bułkę namoczyć w wodzie i odcisnąć. Mięso mielone włożyć do miski, dodać kajzerkę i pokrojoną cebulę. Wymieszać Do tego skroić w drobne kosteczki paprykę. Dodać jajko, przyprawy i dobrze wymieszać Łyżką nabierać małe porcje mięsa, Formować kulki, obtaczać w bułce tartej i smażyć na oleju.

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie musze spróbowac
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    super przepis
  • 5
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    szybkie i smaczne
  • 5
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo smaczne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniałe!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    mmmm
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    delikatne i aromatyczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    delikatne i aromatyczne!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !