Sposób przygotowania

Składniki:
- 5 filetów z kurczaka
- 5 plasterków żółtego sera
- 5 plasterków szynki
- 2 jaja
- bułka tarta
- sól
- pieprz
- olej

Czynności:
W filetach wytnij kieszenie, włóż w niej ser i szynkę. Otwór zepnij wykałaczką. Jaja roztrzep na talerzu dodaj sól pieprz. Kieszonki z kurczaka obtaczaj w mące, następnie zanurz w jajku i panieruj w tartej bułce. Smaż ok. 5 minut z każdej strony.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Myszka75

    pysznie brzmią:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    olivka

    ekspresowe:-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !