Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filety Piersi z kurczaka z serem i szynką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Przepis i sposób przygotowania na: Filety Piersi z kurczaka z serem i szynką

Składniki:
- 5 filetów z kurczaka
- 5 plasterków żółtego sera
- 5 plasterków szynki
- 2 jaja
- bułka tarta
- sól
- pieprz
- olej

Czynności:
W filetach wytnij kieszenie, włóż w niej ser i szynkę. Otwór zepnij wykałaczką. Jaja roztrzep na talerzu dodaj sól pieprz. Kieszonki z kurczaka obtaczaj w mące, następnie zanurz w jajku i panieruj w tartej bułce. Smaż ok. 5 minut z każdej strony.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olivka 30.10.2011 16:22
ekspresowe:-)
Myszka75 21.10.2010 19:37
pysznie brzmią:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak