Przepis i sposób przygotowania na: Kulki rybne w zalewie
Zalewa:
z cukru zrobić karmel dodać cebulę, liść, ziele gotować żeby cebulka zmiękła. Do chłodnej zalewy dodać ocet i zalać kulki.
filet z dorsza | 1 kg |
cebula biała | 1 szt |
bułka czerstwa | 1 szt |
sól, pieprz | do smaku |
cukier -zalewa | 1 szkl |
olej do smażenia | |
jajko | 1 szt |
woda | 1,5 (zalewa) |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
ocet 10 % | 1 szkl |
cebula | 2 duże |
Zalewa: | 6 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 6 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: