Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

Dorsza, cebulę,namoczoną bułkę zmielić w maszynce.Dodać jajko i doprawić do smaku. Formować kulki obtaczać w bułce tartej i smażyć na głębokim oleju.
Zalewa:
z cukru zrobić karmel dodać cebulę, liść, ziele gotować żeby cebulka zmiękła. Do chłodnej zalewy dodać ocet i zalać kulki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    a ile mają się w tej zalewie marynować?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Pyszne są. Moja mama takie robi ... na Boże Narodzenie rzecz obowiązkowa :).
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    najlepsze są po dwóch dniach w zimnym miejscu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    smacznie wyglądają
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    bardzo ciekawa odmiana rybli
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    smaczniutkie bardzo
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    lubię takie klopsiki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smaczna rybka:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !