Sposób przygotowania

Kiełbasę pokroić w plastry, wlożyć na rozgrzany tluszcz i smażyć z jednej strony, aż zrobia się \"muszelki\". Pieczarki usmażyć. Do brytwanki włożyć kiełbasę i dośrodka musezlek usmażone pieczarki . Można posypać startym żółtym serem. Zapiec w piekarniku

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    agogo2

    smaczniutkie
  • 3
    original
    Opublikowano

    agogo2

    smaczniutkie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczne szybkie danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !