Sposób przygotowania

Grzybki oczyścić i ugotować w osolonej wodzie. Odcedzić Paprykę pokroić w kawałeczki i sparzyć wrzątkiem. Z reszty składników zrobić zalewę. Grzybki i paprykę ułożyć w słoikach i zalać zalewą. Pasteryzować 25 minut.

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    fajne ,jeszcze nie widziałam takiego połączenia
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    super,
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    super,
  • 5
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    świetne zestawienie!
  • 5
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszne i idealne na przekąskę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Fajne. Nie sądziłam, ze tak można.
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    świetne zestawienie!
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajny przepis, muszę kiedyś takie maślaczki zrobić.
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    fajnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniałe
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniałe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !