Sposób przygotowania

Ziemniaki ugotować (najlepiej poprzedniego dnia) i zmielić. Do miski z ziemniakami wbić jajko i dodać fetę i drobno posiekane listki szpinaku. Wyrabiać dosypując mąkę- aż ciasto będzie miało konsystencję ciasta kopytkowego.
Z ciasta uformowac rulonik, spłaszczyc go nożem i odcinak kawałki jak koytka.
Gotować w osolonej wodzie (pamietając, że feta jest słona) z dodatkiem oliwy ok 10-15 minut

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    banditka

    ciekawe danie
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Też tak myślę
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    oryginalne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    pyszne,,,
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !