Sposób przygotowania

ryż gotujemy w torebkach tak by był sypki i nie kleił się. Warzywa na patelnie podsmażamy osypujemy przyprawą uniwersalną i smażymy do miękości. Ryż wysypujemy do dużego garnka i na wolnym ogniu wrzucamy warzywa, doprawiamy do smaku przyprawami, oregano, czosnek co kto lubi. Dokładnie mieszamy do dna by ryż się nie przykleił do garnka.
Szybkie i łatwe do obiadu

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Szybko i smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna210

    pycha :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rique

    po prostu uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !