Sposób przygotowania

Ogórki obrać ze skóry i pokroić w słupki. Czosnek przecisnąć przez praskę dodać do ogórków. Dodać pozostałe składniki zalewy, wymieszać i odstawić na 2 h. Napełnić słoiki dolać wytworzoną zalewę,gałązkę koperku i pasteryzować 10 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takich jeszcze nie jadłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    ciekawe:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    muszę wypróbowac przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 3
    original
    Opublikowano

    anemon

    Fajnie jest mieć takie zapasy w piwnicy.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !