Sposób przygotowania

Schab kroimy w plastry, następnie rozbijamy tluczkiem. Plastry solimy, pieprzymy, nacieramy papryką i posypujemy kminkiem z kolendra (swieżo utartym w możdzierzu). Następnie każdy kotlet maczamy w rozbitym jajku, potem bułka tarta i smazymy na gorącym oleju.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    jak aromatyczny to w sobote zrobię na obiad
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    nie znam nikogo kto by nie lubił schabowych
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    schabowy pycha !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pycha !
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    już czuję ten zapach... pycha :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    też lubię dobrze doprawione kotlety

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !