Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

LAZANIA

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

opakowanie lazani 1 szt
mięso mielone 50 dkg
pieczarki 30 dkg
cebula 2 szt
kechup ostry 20 dkg
masło 10 dkg
sól, pieprz
ser gouda 30 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: LAZANIA

lazanie lekko obgotowujemy. Pieczarki i cebulę kroimy w kostkę i smazymy na masełku gdy lekko sie podsmazy to dodajemy mięso i smazymy doprawiając do smaku i dodajemy kechup mieszamy. Następnie kładziemy płaty lazani w naczyniu żaroodpornym i na przemian przekładamy mięso lazania i ser. Pieczemy w piekarnku 20 min

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jaheira11 14.04.2011 23:31
pyszne
Ewelina38 25.03.2011 11:55
już kilka razy przymierzałam się do zrobienia ale jakoś brakowało mi ciekawego przepisu, już go mam :) i wkrótce zaserwuję rodzince

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak