Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mielone z kapustą włoską

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 0,5 kg
kapusta włoska 0.5 kg
ryż 3 łyżki
kasza manna 3 łyżki
przyprawa do potraw Kucharek 2 łyżki
jaja 3 sztuki
koncentrat pomidorowy 1 słoiczek

Przepis i sposób przygotowania na: mielone z kapustą włoską

kapustę zetrzeć na tarce do jarzyn wszystkie składniki wymieszać zrobić kulki obtoczyć w bułce tartej podsmażyć przełożyć do garnka zalać wodą i dodać koncentrat i gotować ok 30 minut aż ryż zmięknie

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

goofy9 09.01.2012 18:56
wyglądają smakowicie, takich z kapustą nie jadłam jeszcze
mirosława4 13.12.2010 21:03
dobre
Justyna70 22.09.2010 09:00
pycha!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak