Sposób przygotowania

Buraki gotujemy aż będą miękkie .Po ugotowaniu odcedzamy i zalewamy zimną woda .Obieramy ze skóry i trzemy ręcznie na tarce o małych oczkach lub robotem.Na patelni roztapiamy łyżkę masła lub margaryny wrzucamy starte buraki i podsmażamy .Doprawiamy do smaku solą .

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    często daje
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo lubię buraczki, a Twój przepis jest smaczny :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Buraczki robię bardzo często bo wszyscy zajadają ze smakiem.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moje ulubione
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    dokładnie tak samo robię i smakują wybornie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !