Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa rybna

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

masła 50 g
sól i pieprz do smaku
natka pietruszki
ryba (wraz z głową)

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa rybna

Do garnuszka wlać wodę a następnie głowę ryby i pozostałą jej część. Gotować do miękkości. następnie powstały wywar przecedzić. Na maśle poddusić warzywa i dodać je do wywaru. Z ryby pozbyć się ości i także dodać do wywaru. Zupę doprawić do smaku i podawać np. z grzankami posypaną natką pietruszki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mirosława4 30.01.2014 23:24
bardzo lubię :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak