Sposób przygotowania

Kroimy homara na 40 kawałeczków. Każdy plaster boczku przekrawamy na pół i owijamy nim homara, wcześniej posypując boczek pieprzem. Do środka dajemy wykałaczkę. Pieczemy w piekarniku w temperaturze 250 stopni 8-10 minut. Ważne by rozgrzać piekarnik do tej temperatury bo inaczej będzie niedobre. Podawać na gorąco

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    Wykwintne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    mniam mniam wykwintne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gerwazy

    Przynajmniej mniej dietetyczne ale pyszne ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszności :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !