Sposób przygotowania

Margarynę, smalec i cukier utrzeć dodając po jednym jajku. Mąki przesiewać z proszkiem i kręcić. Na końcu dodać spirytus i olejek. Piec ok.30 min.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    na smalcu jeszcze nie robiłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta51

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Amira

    nie robiłam jeszcze babki na smalcu :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    no właśnie ,ja też nigdy nie robiłam babki na smalcu,muszę spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !