Sposób przygotowania

2 plastry boczku usmażyć na patelni. Zdjąć z patelni i na tej samej patelni rozpuścić 1 i 1/2 łyżki masła, dodać drobno pokrojony plasterek boczku. Podsmażyć chwilkę i wbić jajka. Doprawić solą i pieprzem i smażyć aż jajka się zetną.
Bułkę przekroić na pół. Posmarować resztą masła. Położyć na każdej połówe: plasterek boczku, jajecznicę i plasterek pomidora

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    banditka

    hmm interesujace kanapeczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Robię podobne, pycha !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Martysia

    dobre kanapeczki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ana00

    fajnie sie prezentują i zapewne smaczne są

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !