Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z czerwonej fasolki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

czerwona fasolka, 1 puszka
majonez, 1/2 szklanki
sól, pieprz do smaku
koperek, 2 łyżki
jogurt naturalny 1/2 szklanki
ogórek zielony 1 szt.
twaróg 1 kostka (wędzony)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z czerwonej fasolki

Fasolkę z puszki odcedzamy. Duży zielony ogórek kroimy w kostkę i solimy, odcedzamy wodę po kilku minutach. Twaróg wędzony lub inny twardy biały ser kroimy w kostkę. Doprawiamy solą i pieprzem, dodajemy majonez i jogurt, mieszamy. Na koniec posypujemy posiekanym zielonym koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 24.03.2012 13:08
moje smaki,pycha :-)
angelika14 31.01.2012 21:07
Apetycznie wygl?da
Izabela/bella81 23.05.2011 20:36
pyszna
Beata73 06.02.2011 14:57
pyszna sałatka
Margo1 10.12.2010 09:25
jeszcze takiej nie jadłam
m1monika 18.10.2010 22:05
to coś dla mnie :)
Łucja1 02.10.2010 14:27
pyszna i delikatna sałatka!
mamusia1 28.09.2010 20:18
bardzo smaczna i szybka!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak