Sposób przygotowania

Fasolkę z puszki odcedzamy. Duży zielony ogórek kroimy w kostkę i solimy, odcedzamy wodę po kilku minutach. Twaróg wędzony lub inny twardy biały ser kroimy w kostkę. Doprawiamy solą i pieprzem, dodajemy majonez i jogurt, mieszamy. Na koniec posypujemy posiekanym zielonym koperkiem.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo smaczna i szybka!
  • 5
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    pyszna i delikatna sałatka!
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    to coś dla mnie :)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    jeszcze takiej nie jadłam
  • 5
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszna sałatka
  • -1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Apetycznie wygl?da
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    moje smaki,pycha :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !