Sposób przygotowania

Mięso pokroić w plastry, rozbić, posolić i popieprzyć. Na każdy płat mięsa nałożyć kapustę, kawałek boczku i cebulki, zwinąć i spiąć wykałaczką . Obtoczyć w mące, podsmażyć na oleju i przełożyć do garnka, zalać wodą, dodać listek laurowy i ziele angielskie. Dusić do miękkości pod przykryciem, zaciągnąć śmietaną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    uwielbiam zrazy ale z kapustą jeszcze nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    no to czas by spróbować :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mi się bardzo podoba,napewno bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    też nie jadłam, ciekawe a i mąż by się ucieszył:)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    dobry pomysł miała babcia
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    dla mnie bomba

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !