Sposób przygotowania

Brzoskwinie obrać, pokroić na pół wzdłuż, wyjąć z nich pestki i napełnić konfiturą wiśniową, następnie skropić je winiakiem. Śmietanę Ubić na sztywno z cukrem pudrem. Deser przybrać bitą śmietanką i posiekanymi migdałami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Muszą być pyszne :) ja osobiście robię z tuńczykiem
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    jeszcze nie nadziewałem brzoskwiń
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    ja też nie :) ale wypróbuję
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    bardzo lubię brzoskwinie
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !