Sposób przygotowania

Dzwonka karpia natrzyj przyprawą do ryb, solą i pieprzem. Obtocz w mące i usmaż na oleju. Wino podgrzewaj przez 10 minut w rondelku. Połącz z masłem i sokiem z cytryny. Rybę przełóż do żaroodpornego naczynia. Zalej sosem. Zapiecz pod przykryciem w temp. 180 stopni przez blisko 20 minut. Podawaj z grzankami.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię karpia
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    super rybka!
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    na wigilie dobry przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Nie przepadam za karpiem, ale przepis ciekawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !