Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

smażone kanie

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kanie kilka sztuk
sól i pieprz do smaku
jajko
mleko

Przepis i sposób przygotowania na: smażone kanie

Kanie oczyszczamy następnie moczymy ją kilka minut w mleku. Doprawiamy do smaku według uznania. Maczamy w roztrzepanym jajku następnie bułce i smażymy na oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mirosława4 24.10.2013 21:03
są pyszne ale trzeba je dobrze znać bo można łatwo je pomylić :)
IlonaAlbertos 06.01.2013 19:56
Uwielbiam zbierać grzyby, ale szczerze przyznam, ze kani nie zbieram.
bami 08.02.2012 15:25
Pycha! :)
Misiabe 24.12.2010 02:59
Najlepszy sposób na kanie :)
Ewelina45 18.10.2010 10:01
Niebo w gębie :)
aginaa 20.09.2010 09:34
pyszna sa:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak