Sposób przygotowania

Kanie oczyszczamy następnie moczymy ją kilka minut w mleku. Doprawiamy do smaku według uznania. Maczamy w roztrzepanym jajku następnie bułce i smażymy na oleju.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszna sa:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    Niebo w gębie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Najlepszy sposób na kanie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Pycha! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam zbierać grzyby, ale szczerze przyznam, ze kani nie zbieram.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    są pyszne ale trzeba je dobrze znać bo można łatwo je pomylić :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !