Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

faszerowane jajka

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

8 jajek ugotowanych na twardo
sól
pieprz
papryka
Marynowany grzybek
ketchup 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: faszerowane jajka

Ugotowane jaja obrać ze skorupek, w dłuż przekroić na pół-wyjąć żółtka. wyjęte żółtka połączyć z ketchupem, solą, pieprzem, paprykom i utrzeć je na gładką masę- tak przygotowany farsz nałożyć w dołki po wyjętych żółtkach. Na wierzchu udekorować posiekanym grzybkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

grazia1 05.03.2011 19:40
dobre takie jajaeczka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak