Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

dorsz w selerach

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler 0,5 kg
cebula 1 szt.
olej 0,5 szkl.
majeranek i pieprz ziołowy po 1 płaskiej łyżeczce
czosnek 2 ząbki
sól do smaku
filet z dorsza 0,5 kg
przecier pomidorowy 1 słoik

Przepis i sposób przygotowania na: dorsz w selerach

Warzywa pokroić i wymieszać z olejem i przyprawami, układać w garnku na przemian cząstki ryby (przyprawionej) z warzywami. Podlać niedużą ilością wody, dusić pod przykryciem do miękkości.Na końcu dodać przecier pomidorowy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 08.06.2012 00:04
dobry
Robert10 05.10.2011 15:57
lubię taką smaczną rybkę
maciek7 10.07.2011 22:01
super
IZABELA29 21.12.2010 07:20
warto wypróbowac

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak