Sposób przygotowania

Mięso pokroić na małe kawałki i posolić. W rondlu rozgrzać tłuszcz, wrzucić mięso oprószyć je mąką smażyć na silnym ogniu mieszając co jakiś czas. Cebulę pokroić w półksiężyce, dodać do rondla.. wlać ćwierć szklanki wody- dusić pod przykryciem. Fasolę pokroić i dodać do mięsa. Gdy fasola i mięso są miękkie dodać pozostałe składniki- zagotować.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    Lubię:-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !