Sposób przygotowania

Ziemniaki obrać i zagotować w osolonej wodzie. Cebulę obrać i drobno pokroić, podsmażyć na margarynie, jak cebula zarumienieje przełożyć ja do rondla razem z tłuszczem. Dołożyć ugotowane, pokrojone w plastry ziemniaki i wymieszać. Jajka wbić do naczynia rozczepać je energicznie widelcem i wlać do rondla, na wierzch posypać natką pietruszki, zapiec na nie wielkim ogniu, do momentu aż na dnie będzie mocno przysmażone.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pycha,lubię zapiekane ziemniaki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !