Sposób przygotowania

Z mąki, jajka, soli i żółtka zarabiamy ciasto. Ciasto cienko rozwałkować i przesuszyć. Następnie ciasto zwijamy w rulon, rozcinamy boki wzdłuż rulona i kroimy na cienkie paseczki, rozrzucamy na stolnicy do przeschnięcia.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ale żółciutki,super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Moja Mama robiła taki makaron- pycha :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    swojski najlepszy !
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    lubię taki makaron,oj lubię:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super wygląda
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ja wciąż robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !