Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czekolada na gorąco

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mleko 1 l
czekolada gorzka 1 szt
miód 5 łyżek
cukier waniliowy 1 szt
cynamon 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Czekolada na gorąco

Mleko podgrzać dodać pokrojoną czekoladę cynamon, cukier i miód. Podgrzewamy tak długo aż czekolada się rozpuści.Żeby uzyskać pianę zmiksować chwilkę blenderem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 16.12.2012 11:31
smaczniutkie
ben-ka 16.12.2012 10:44
pyszności!!!
jeta72 03.09.2012 11:33
pyszna :-)
Ewelina38 17.06.2012 12:56
rewelacyjna na pokrzepienie ducha i ciała :)
Sylwia56
Sylwia56 02.04.2012 09:33
pycha
Kate131 13.02.2012 10:03
pycha
grazia1 06.04.2011 08:36
uwielbiam
Krystyna32 26.03.2011 08:42
bardzo lubię
Marzena40 02.03.2011 08:28
cos wspaniałego

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak