Sposób przygotowania

Udka ugotować do miękkości, obrać. Wątrobę ugotować. Obrane mięso i wątrobę zmielić w maszynce do mięsa. Do wywaru z udek dodać kaszę mannę i wymieszać, wlać do zmielonego mięsa i wątroby. Dodać przecier i doprawić ale lekko ;przeprawić\"ponieważ po pasteryzacji będzie łagodniejszy smak dodać jajka. Całość miksujemy blenderem przez 15 min aż uzyskamy gładką masę. Napełniamy słoiki i pasteryzujemy 1 h.

Komentarze

  • 1
    10942823_514356498702092_1778224947_n
    Opublikowano

    Justyna88

    musi byc pyszny :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    świetny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    muszę kiedyś wypróbowac :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    dobry
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    dla mnie to całkowita nowość.
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ciekawy , zaskoczyłaś mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super!!! :-)
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    coś fajnego i smacznego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !