Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczona ryba z pomidorami

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

200 g ryby
100 g pomidorów
5 g natki pietruszki
10 g mąki
papryka mielona
sól
olej 10 g

Przepis i sposób przygotowania na: pieczona ryba z pomidorami

Rybę oczyścić, wypłukać, wypatroszyć, podzielić na części- posolić. Część oleju połączyć z papryką i mąką- a następnie posmarować tym rybę. Rybę ułożyć do formy i na nią obficie pomidory pokrojone w plastry, posypać drobno posiekaną natką pietruszki, polać resztą oleju posolić i zapiec w piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

usmiech 29.04.2011 22:15
brzmi smacznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak