Sposób przygotowania

Żółtka utrzeć z cukrem pudrem i cukrem waniliowym. Dodawać powoli mąki cały czas ucierając na końcu dodać ubitą pianę z białek. Delikatnie wymieszać wyłożyć na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Piec 25min w 160 st.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    mmmmmm
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    zawsze mam problem z biszkoptem,wypróbuję twój przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zobaczymy czy wyjdzie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    taki piekę taki i zawsze wychodzi

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !