Sposób przygotowania

Włoszczyznę ugotować z rosołkiem do miękkości dodać koncentrat, gotować jeszcze ok 2 min następnie dodać śmietanę. Doprawić do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    lubię pomidorówkę :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    moja ulubiona zupka :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smaczna:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    mnia
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    super
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    fajna
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne -polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam ją z grubszym makaronem
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    jedna z ulubionych zup

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !