Sposób przygotowania

Mięso mielone łączymy z drobno pokrojoną cebulą ,jajkami i bułką tartą oraz rozpuszczona kostką mięsną w pół szklanki wody .Łączymy ze sobą i formujemy małe kulki .Obsmażamy na oleju .Wykładamy na talerz.Proszek z jeżyków Winiar mieszamy z wodą i śmietaną jak jest w przepisie .Robimy sos .Wkładamy do niego opieczone pulpeciki i gotujemy około 40 -50 minut na wolnym ogniu .Doprawiamy pieprzem.Podajemy do ziemniaczków.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Fajne
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    i smaczne
  • 4
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    i smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    rewelacyjne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    kiziolek201

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    zapowiada się ciekawie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    pyszne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    no,no,no szalejesz Iza,szalejesz:)
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    misie lubią coś dla misia.....hihi....
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pysznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    wyglądają zachęcająco
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    Pycha!!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ostatnio królują u mnie pulpety w różnych wersjach i tą też wypróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !