Sposób przygotowania

Suszone grzyby namocz w małej ilości wody. Gdy zmiękną, odcedź je i drobniutko posiekaj. Pieczarki pokrój w kostkę. Smaż na oleju razem z drobno posiekaną cebulą i grzybami przez blisko 15 minut. Wystudź i przełóż do dużej miski. Dodaj pokrojone w małą kostkę kajzerki, jajka, posiekaną natkę pietruszki i śmietanę. Wyrób na jednolitą masę. Całość dopraw do smaku solą i pieprzem. Blachę wysmaruj masłem i wysyp bułką tartą. Przełóż masę grzybową i wyrównaj wierzch. Piecz około godziny w temp. 180 stopni.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Bardzo interesujący przepis!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super, nie jadłam jeszcze takiego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !