Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta śledziowa z tuńczykiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula 2 sztuki
szczypiorek 1 pęczek
majonez
Musztarda rosyjska Prymat 3 łyżki
kucharek, pieprz do smaku
filety śledziowe 2 w oleju
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
jajko ugotowane na twardo 5 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta śledziowa z tuńczykiem

Filety śledziowe i tuńczyka rozgnieść widelcem. Jajka i cebulkę pokroić w drobną kosteczkę. Dodać do ryb. Szczypiorek posiekać i również dodać do ryby. Wszystko razem wymieszać z majonezem, musztardą i przyprawami. Podawać na kanapkach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 27.08.2011 09:33
pycha
FAFIK 22.04.2011 07:22
Wyglada super
zbysio 03.03.2011 19:41
super
RenataZ-et 17.09.2010 21:07
Jedna z moich ulubionych:)
Margo1 16.09.2010 22:31
oj dawno nie robiłam..
Małgorzata113 16.09.2010 11:28
lubię takie pasty

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak