Sposób przygotowania

Filety śledziowe i tuńczyka rozgnieść widelcem. Jajka i cebulkę pokroić w drobną kosteczkę. Dodać do ryb. Szczypiorek posiekać i również dodać do ryby. Wszystko razem wymieszać z majonezem, musztardą i przyprawami. Podawać na kanapkach.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    lubię takie pasty
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    oj dawno nie robiłam..
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Jedna z moich ulubionych:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Wyglada super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !