Sposób przygotowania

Ziemniaki pokroić w plasterki, podpiec na patelni. Oddzielnie podsmażyć cebulę z wędliną. Do naczynia żaroodpornego wyłożyć połowę ziemniaków przyprawioną sola i pieprzem, przełożyć smażoną cebulą i kiełbasą, pokrojoną w kostkę cukinią i drugą połową ziemniaków. Na wierzch położyć pokrojone jaka posypać serem żółtym. Zapiec w piekarniku. Podawać z kefirem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    banditka

    fajny pomysl
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda apetycznie
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Świetne danie
  • 5
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jeszcze takiej zapiekanki nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    takiej nie robiłam jeszcze
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie próbowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    wygląda smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !