Sposób przygotowania

Makaron gotujemy w lekko osolonej wodzie z dodatkiem tłuszczu. Do garnka wlewamy wodę i wkładamy mięso, wcześniej dokładnie umyte i oczyszczone. Gotujemy ok 10-15 min. Marchewkę kroimy w kostkę, cebulkę w piórka , czosnek w plasterki a fasolkę na 2-3 części. Warzywa wkładamy do garnka z mięsem i gotujemy na małym ogniu. Dodajemy łupinkę z cebuli i przyprawy. Pietruszkę siekamy. Na talerz nakładamy makaron a następnie zalewamy rosołem i posypujemy pietruszką. Smacznego !!

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo ciekawy rosołek
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    czy fasolka zmienia jakos smak tego rosołu?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    raczej nie, ja daję bo bardzo lubię :)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    można i tak tez kiedyś spróbuje
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    uwielbiam taki rosół, ostatnio też robiłam z indyka. Pyszny.
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo dobry
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smacznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    smaczny rosół :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    rosół z indyka jest dla mnie najelepszy
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    uwielbiam rosół!
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !