Sposób przygotowania

Fasolkę oczyścić , obciąć końcówki i ugotować do miękkości. Odcedzić .
W garnku ( lub na patelni ) rozgrzać olej z masłem .Kurczaka obrać ze skórek, chrząstek , kości i pokroić na kawałki .Podsmażyć na tłuszczu .Dołożyć fasolkę , wędzonkę i ser topiony , śmietankę .Wymieszać .Chwilę ogrzewać by ser się roztopił . Doprawić do smaku. Posypać natką pietruszki .
Podawać z ziemniakami , bagietką ,ryżem- jak kto lubi.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Prosze usunąć - przepis zapisał się 2 razy
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo fajny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    oooooooooooooooooooooooooo
  • 0
    original
    Opublikowano

    aisoglam

    Pychotka :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !