Sposób przygotowania

Margarynę utrzec z cukrem pudrem na gładką masę, dodając po łyżce śmietany. Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej, wystudzoną dodać do masy wraz z kakao. Na jasny biszkopt wyłożyć połowę masy, przykryć ciemnym biszkoptem, wyłożyć drugą połowe masy, przyłożyć jasnym biszkoptem, lekko docisnąć.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię takie ciacho
  • 5
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    daj kawałek :P
  • 4
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    daj kawałek :P
  • 0
    original
    Opublikowano

    madagaskar

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    szybki i smaczne ciacho
  • 2
    original
    Opublikowano

    sara1

    pysznie wyglądato ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Mmm, moje smaki:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !