Sposób przygotowania

W patisonach odkroić górną część, wydrążyć miąższ, patisony ugotować na półmiękko w osolonej wodzie. Mięso z kurczaka i cebulę pokroić w kostkę i zarumienić na oleju. Dodać utarte na grubej tarce pieczarki, poddusić, dodać sól, pieprz, przecier pom i ketchup. Wymieszać z ugotowanym ryżem. Farszem napełniać patisony, posypać utartym żóltym serem, piec w piekarniku około 15 minut,

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    banditka

    ladnie wyglada
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    Musze wypróbować bardzo lubię faszerowane warzywa lecz patisona jeszcze nie jadłam
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wyglada super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa/kalapurtka

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    jem smażonego
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    jem smażonego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    wyśmienite
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo smakowity przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    wygląda smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    smaczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !